dimarts, 23 d’octubre del 2007

Recordatoris mitjançant Google

Cada vegada anem evolucionant més. Això també implica en el tema de les agendes. Abans era recordar-se de tot el que s'havia de fer, apuntar-s'ho en un paper cosa que implicava molts cops la pèrdua d'aquest, ja que no es sabia on s'havia desat. De mica en mica van surtir altres mitjans com les agendes de paper, les agendes electròniques, les agendes del mòvil (encara que no permet escriure molt),... però ara hi ha un nou recurs!

Google Calentar et permet poder anotar el que vulguis i enviar invitacions, compartir la teva agenda amb la teva familia i amics i realitzar la búsqueda d'esdeveniments que podrien interesar-te i t'ofereix la possibilitat que amb tan sols apuntant el teu número de mòvil rebis un missatge indicant el que s'ha apuntat a la pàgina.

Per poder obtenir aquesta possibilitat tan sols s'ha d'anar a configuració que està a la part superior del marge dret. Un cop estàs en aquesta pàgina es va a "Configuración para móviles" i s'ha d'apuntar el número de mòbil on al cap d'un rato es rebra un SMS dient quin és el codi de verificació. Per poder rebre els SMS s'ha d'anar a la llista de calendaris de l'esquerra on a la meva imatge posa Elyº2 (tal com és en títol del meu blog), i apretar a la flecha cap avall i seleccionar "Notificaciones". Ara tan sols s'ha de marcar com vols rebre la notificació, si per SMS o per correu electrònic i apretar guardar.

Per algunes persones no serà molt útil però per altres