dissabte, 9 de febrer del 2008

La web d'un antivirus pot fer que tinguis un virus


La secció de descàrregues del lloc web de AvSoft ha estat hackejada, i en lloc de descarregar solucions per contrarestar la presència de virus, els hackers han canviat el lloc perquè els usuaris es descarreguin els propis virus.

Una altra empresa desenvolupadora d'antivirus, AVG ,va explicar que una de les pàgines de la companyia AVSoft havia estat hackeada mitjançant la tècnica denominada iFrame injection. "Això demostra que qualsevol pot convertir-se'n en víctima... és complicat protegir els servidors web" de forma adequada", explicava Roger Thompson, directiu d'AVG.

Mitjançant l'aplicació d'aquesta tècnica - que s'ha utilitzat en milers de llocs webs amb èxit - els atacants han aconseguit fer que els usuaris instal·lessin programari maliciós, i en concret una variant del virus denominat Virut. Afortunadament aquest virus no és especialment modern, i si els usuaris disposen d'una solució antivirus instal·lada en els seus PCs no tindran majors riscs. Però de totes maneres si no se sap com solucionar-ho clickant aquí obtindran la solució del Virut.